Peiling vroegpensioen-inzet politiebonden

De onderhandelingen over een vroegpensioenregeling voor de politiesector verlopen tot nu toe bijzonder stroef. De werkgever doet erg moeilijk over de inzet van de bonden. Vandaar dat we besloten hebben minister Grapperhaus nog eens goed duidelijk te maken wat alle politiecollega’s vinden van de inzet van de bonden versus de inzet van de werkgever.

 

De politiemedewerkers kunnen in januari hun steun aan de gezamenlijke inzet van de bonden betuigen door mee te doen aan een digitale peiling. Die bestaat uit een paar korte vragen; het invullen daarvan kost hooguit twee à drie minuten. Deelname is mogelijk voor alle politiemedewerkers.

 

U krijgt de link naar de peiling per e-mail toegestuurd.

 

Naast de digitale peiling presenteren de bonden in januari drie informatiebijeenkomsten over de lopende onderhandelingen over een nieuwe vroegpensioenregeling voor de politiesector.

 

  • 13 januari 14.00-16.00 uur/ Mathildelaan 4, Eindhoven
  • 14 januari 09.30-11.30 uur/ Europaweg 79, Apeldoorn
  • 16 januari 10.00-13.00 uur/ Katschiplaan 10, Den Haag

 

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle collega’s die meer over dit onderwerp willen horen en/of daarover persoonlijk vragen willen stellen aan de onderhandelaars namens de bonden. Naast de bijeenkomsten hebben we hier de afgelopen maanden uitgebreid over gecommuniceerd, via social, filmpjes en artikelen waaronder het artikel van 20/12/19 jl. Voor het invullen van de peiling is het goed om deze informatie hier nog eens door te nemen.

 

Graag tot ziens en horens op een van deze bijeenkomsten!