preloader
anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

individuele belangenbehartiging

individuele belangenbehartiging

Een disciplinair- of strafrechtelijk onderzoek, problemen met jouw leidinggevende? De ANPV heeft belangenbehartigers met verstand van zaken en ervaring die jou bij kunnen staan. Ze zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Direct een specialist aan de lijn krijgen? Waar heb je dat nog? Juist, alleen bij de ANPV. Wij gaan verder dan de normale rechtsbijstandsverzekering.

Wat moet je doen als je rechtsbijstand nodig hebt?

Voor informatie, advies of rechtsbijstand, kun je bij een kaderlid van je afdeling terecht of dit direct aan de piketopvang melden. De piketopvang is 24 uur per dag het hele jaar door bereikbaar! Zodra jouw verzoek binnen is, wordt je aanvraag bekeken en verwerkt, waarna er zo spoedig mogelijk contact opgenomen wordt met een van onze juridisch adviseurs. De adviseur beslist over welke actie ondernomen wordt, welke hij of zij direct met je bespreekt.

    • Bemiddelingen worden door belangenbehartigers behandeld.
    • Bezwaar- of beroepsprocedures worden behandeld door een adviseur rechtsbijstand.

Tijdens de bemiddeling of de bezwaarprocedure wordt de juridisch medewerker voortdurend over de ontwikkelingen en de uitkomsten van een eventueel bezwaar op de hoogte gebracht. In het geval van een mogelijk beroep pleegt de juridisch medewerker overleg met een externe adviseur en brengt hij advies uit aan het hoofdbestuur. Het hoofdbestuur neemt de beslissing of er beroep wordt ingesteld.

24/7 bereikbaar

Heb je met spoed hulp nodig?

Neem contact op met ons noodnummer 06-53336074 Tijdens kantooruren 070-3155128.

geen spoed, wel vragen? Neem dan contact op met onze afdeling via: ibb@anpv.nl