anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Arbeidsvoorwaarden politie

Jouw arbeidsvoorwaarden is onze core business

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van arbeidsvoorwaarden voor politiemedewerkers. Goede loopbaankansen, verbeterde uitrusting, juiste training, een goede werkomgeving en passende beloningen zijn zomaar wat punten waar wij van minister tot lokale leidinggevende mee om tafel gaan om afspraken te maken. Zo zorgen we dat jij als politiemedewerker je functie goed kan uitoefenen en veilig kunt werken.

CAO Onderhandelingen

Samen met de andere politie vakbonden maken wij afspraken over arbeidsvoorwaarden die worden vastgelegd in de CAO. Wanneer de CAO periode voorbij is gaan wij opnieuw in onderhandeling om nieuwe afspraken te maken met de minister van veiligheid en justitie. Het is daarom belangrijk om te laten horen wat jij als medewerker graag geregeld ziet binnen de politie organisatie.

Wanneer het even vast loopt…

Wanneer de onderhandelingen vast zitten of het resultaat niet voldoende is voor onze leden gaan wij terug naar de onderhandelingstafel. Geeft de minister geen ruimte meer voor een akkoord?

Ook dan staat ANPV klaar om de stem van de politiemedewerkers te laten horen door middel van vakbondsacties. Zo oefenen we extra druk uit op een CAO akkoord.

Lees voor informatie onze CAO-pagina