anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Als lid van de ANPV organisatie heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een aantal voordelen die wij met onze partners hebben geregeld. Zo kun je een korting ontvangen op je zorgverzekering, maak je tegen gereduceerd tarief van een specialist wanneer het even niet zo lekker loopt of krijg je mooie kortingen op voertuig verzekeringen.

Belastingservice

Leden kunnen kosteloos hun belastingaangifte laten verzorgen. Aanmelden via de site van november tot 1 april. 

Korting bij Pure M

Neurocoach Jaap Mackaay is oud politieman en tegenwoordig coach voor mensen die te maken hebben met stress, depressie of angstgevoelens. Als oud politieman weet hij waar jij dagelijks mee te maken hebt en welke onbeschrijfelijke emoties daarbij los kunnen komen. Pure M biedt ANPV leden daarom 25% korting op coachingsessies.

www.pure-m.nl

Stichting EAC

De Stichting Economische Automobiel Club, kortweg EAC, is een consumentenorganisatie voor particuliere automobilisten. De EAC zet zich primair in voor het zo laag mogelijk houden van de kosten van het autorijden. Daarnaast propageert zij een verantwoord autogebruik, dus met aandacht voor veiligheid en milieu. Als lid van de ANPV kan je i.p.v. € 24,- p.j. zonder deelnemerskosten gebruik maken van vele diensten zoals een verzekering(spakket) of hypotheekadvies.

eac-advies.nl

Drost Juten Notarissen

Drost Juten Notarissen is de huisnotaris van veel ANPV leden waar je terecht kunt met alle zaken waar een notaris voor benodigd is. Drost Juten notarissen kan een kosteloze boordeling voor je uitvoeren om te kijken of al je documenten nog up-to-date zijn en geeft diverse kortingen op verschillende diensten. Vermeld bij contact altijd je ANPV lidnummer.

www.drostjuten.nl

10% korting op een verblijf bij Bellevue du Cantal

Gijs is een voormalige politieagent in hart en nieren en heeft daar altijd met veel liefde gewerkt. In maart 2022 is hij met zijn gezin geëmigreerd naar Frankrijk waar zij een kavel met voormalig hotel, feestzaal en restaurant hebben gekocht. Daar hebben zij drie ruime gites gebouwd die te huur zijn. Zij bieden leden van de politiebonden 10% korting op een verblijf bij hen.

www.bellevueducantal.com