preloader
anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Belastinghulp

Belastinghulp

Onze belastingservice voor 2022 is opnieuw GRATIS en zal vooralsnog op diverse locaties (covid-19-proof) worden gerealiseerd. Wel moeten we als kanttekening meegeven dat de locaties voorlopig zijn er dat hierin nog aanpassingen gedaan zouden kunnen worden vanwege de covid-19 maatregelen. Wij verzorgen de aangifte over 2020 en voorgaande jaren voor u en thuiswonende gezinsleden. Meld u snel aan, de belangstelling is zeer groot en vol is vol!

Wanneer u gebruik maakt van de belastingservice, heeft u geen DigiD code nodig.

Wij vragen u geen DigiD-code, alle aangiften worden met onze eigen code verzonden. De belastingservice is altijd overdag met uitzondering van Den Helder. De belangstelling zal opnieuw groot zijn, dus wacht niet onnodig lang met aanmelden. Aanmelden kan met onderstaand formulier.

Aanvraagformulier Belastinghulp 2022

U kunt nu al het formulier volledig ingevuld indienen, zodat uw gegevens alvast op juistheid gecontroleerd kunnen worden. Rond de eerste week van november wordt er gestart met het inplannen en bevestigen van uw verzoek. U ontvangt dan een brief van ons met een datum en locatie voor uw afspraak. De afspraken vallen binnen de periode 15-02-2022 t/m 30-04-2022. U kunt zich aanmelden tot 1 april 2022, wees er wel alert op dat als u te lang wacht met uw aanmelding, er wellicht geen ruimte meer is. Let op! De velden die met een * aangeven zijn, zijn verplichte velden. Pas na volledige invulling kunt u het verzoek verzenden.

Wanneer u gebruik wenst te maken van de opstuur-service i.p.v. een persoonlijke afspraak op een locatie, dan dient u de bescheiden voor eind maart te hebben ingeleverd. Lukt dat niet, dan kan de aangifte nadien worden verzorgd, echter moet er wel zelf uitstel worden aangevraagd.