anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Belastinghulp

Belastinghulp

Update 2-3-2023: Alle locaties m.u.v. Den Haag en Den Helder zijn volgeboekt. Je kan nog wel gebruik maken van de opstuurservice.

Onze belastingservice voor 2023 is opnieuw GRATIS en zal vooralsnog op diverse locaties worden gerealiseerd. Wel moeten we als kanttekening meegeven dat de locaties voorlopig zijn er dat hierin zo nodig aanpassingen gedaan zouden kunnen worden. Wij verzorgen de aangifte over belastingjaar 2022 en voorgaande jaren voor onze leden en thuiswonende gezinsleden. Meld je snel aan, de belangstelling is groot en vol is vol!

Wanneer je gebruik maakt van de belastingservice, is geen DigiD code nodig.

Wij vragen geen DigiD-code, alle aangiften worden met onze eigen code verzonden. De belastingservice is altijd overdag met uitzondering van Den Helder.

Heb je al eerder gebruik gemaakt van onze belastingservice, dan ontvang je een code van de Belastingdienst. Die dien je op te sturen naar onze belastingservice zodat het afhandelen sneller gaat. 

Aanmelden kan met onderstaand formulier.

Aanvraagformulier Belastinghulp 2023

Je kan het formulier volledig ingevuld indienen. Je ontvangt dan een bericht met een datum en locatie voor de afspraak. De afspraken vallen binnen de periode 15-02-2023 t/m 30-04-2023. Aanmelden kan tot 1 april 2023, weet dat als je te lang wacht met de aanmelding, er mogelijk geen ruimte meer is.

Let op! De velden die met een * aangeven zijn, zijn verplichte velden. Pas na volledige invulling kunt u het verzoek verzenden.

Wanneer je gebruik wenst te maken van de opstuur-service i.p.v. een persoonlijke afspraak op locatie, dan dient u de bescheiden voor eind maart te hebben ingeleverd. Lukt dat niet, dan kan de aangifte nadien worden verzorgd, echter moet je wel zelf uitstel aanvragen.