preloader
anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Postactieven

ANPV afdeling postactieven

Afdeling postactieven

In de allereerste plaats hen bij te staan na hun actieve dienstverband zo dit nodig mocht zijn. Om dit te bewerkstelligen is er binnen deze afdeling een werkgroep ingesteld, bestaande uit 16 leden met een dagelijks bestuur.

Zij stroomlijnen en inventariseren de wensen van de collega’s. Hieruit kan een lijst worden samengesteld, waarover de postactieven geïnformeerd willen worden of waarop zij een beroep willen doen.

Denk hierbij aan pensioenzaken, UVV- of SVB perikelen, maar ook een bezoek aan langdurig zieken en aandacht voor een jubilea van betrokkenen.

Contactpersoon afdeling Postactieven
Wie zijn wij?
De afdeling postactieven is een belangrijk onderdeel binnen de ANPV. Het is een groeiende doelgroep, die werkt vanuit een eigen platform in samenwerking met het hoofdbestuur van onze bond.
Wie behoren tot de doelgroep?
De gepensioneerden, maar ook collega’s, die wegens arbeidsongeschiktheid de dienst moesten verlaten en zij die 2-3 jaar voor hun pensioen staan.
Hoe komt dit tot stand?
Het bestuur organiseert onder meer regionale bijeenkomsten om hieraan vorm te geven. Daarnaast wordt voorlichting gegeven hoe zij gebruik kunnen maken van de diverse diensten, zoals die ook gelden voor de actieve collega’s. Denk hierbij aan kortingen bij verzekeringen, hulp bij belastingaangifte, etc. Een en ander is ook terug te vinden op de website van de ANPV.

Actueel

Het laatste nieuws voor postactieven

Igor
Auteur Igor
16/06/2021

Voortgang niveau 3 naar niveau 4

Op donderdag 3 juni heeft de werkgever samen...

Read More
Igor
Auteur Igor
16/06/2021
ANPV
Auteur ANPV
10/06/2021

Samen sterker, ANPV Rotterdam zoekt hulp bij de lokale politiek

Het afdelingsbestuur Rotterdam heeft de 24 gemeenten in...

Read More
Om jou beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst maakt ANPV gebruik van cookies. Wil je meer weten over het gebruik van cookies klik dan hier.