World Police & Fire Games 2024

De World Police & Fire Games Rotterdam 2022 liggen al ruime tijd achter ons, maar de organisatie heeft niet stil gezeten. Markeer 23 tot en met 25 mei 2024 alvast in je agenda, want dan vindt het evenement dat de nalatenschap van de WPFG vormt plaats: Blue Light United Event (BLUE)!

Blue Light United Event vindt plaats in het midden van het land. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Net als de WPFG zet BLUE sport in als middel om ontmoetingen tussen hulpverleners tot stand te brengen. Daarnaast is het doel om sportiviteit te stimuleren en respect te genereren voor alle hulpverleners die dag en nacht voor iedereen klaar staan.

Tijdens Blue Light United Event worden ruim 10 sporten georganiseerd, zoals CrossFit, voetbal en een survival run. Neem een kijkje op de website welke sporten we voornemens zijn om te organiseren. Daarnaast is er in het BLUE Village een gevarieerd programma voor jong en oud, met onder andere een infomarkt, optredens van bekende en minder bekende artiesten, clinics en demonstraties en een foodcourt.

Tijdens Blue Light United Event mogen politie, brandweer, douane, ambulance en BOA’s, meedoen. Het zal weer een fantastisch spektakel worden en we hebben enorm veel zin om jullie weer te ontvangen!

De inschrijving zal medio november opengaan. Vanwege de privacyregels kunnen we de mailinglijst van de WPFG niet naar BLUE verplaatsen. Wil je op de hoogte blijven van aankondigingen van het Blue Light United Event? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.