Stem op Danny!

Onze regiovoorzitter van Oost-Nederland, Danny van Kesteren, zet zich naast de ANPV ook in voor personen met een beperking en hij heeft daarvoor het project “Vision” geschreven en ontwikkeld.

Dit project houdt in dat hij personen met een visuele beperking gaat inzetten t.b.v. de opsporing. De nieuwe collega’s gaan verhoren letterlijk uitwerken wat ten goede gaat komen aan de gehele casus met voordelen voor alle betrokkenen in een zaak.

Het letterlijk uitwerken van het verhoor doet recht aan de verklaring van de gehoorde en de zaak. De rechercheurs kunnen weer goed gebruik maken van hun verhoorplan en worden niet onderbroken omdat er niet direct mee getypt hoeft te worden. Alle aandacht gaat weer uit naar de gehoorde en ook naar de non-verbale communicatie. Er ontstaat bij een eventuele zitting ook geen twijfel meer over hetgeen de gehoorde in zijn/haar verklaring gezegd zou hebben. Advocatuur, de rechtelijke macht en de politie hebben geen reden meer om aan het verhoor te twijfelen. Het staat immers op band.

Nu is Danny genomineerd als “inspirator” voor een Diamond Award. Een Award die op 3 december 2020 zal worden uitgereikt.  Je kunt op hem stemmen door te gaan naar www.ctalents.nl/awards