Ontmoetingsdag afdeling Postactieven op 2 november.

Na een lange periode waarin we elkaar vanwege de corona niet mochten ontmoeten staat er nu weer een bijeenkomst gepland en wel op dinsdag 2 november 2021.
De bijeenkomst vindt plaats in het Nederlands Veteranen instituut, voorheen De Basis in Doorn, Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn
Voor deze bijeenkomst is een interessant programma samengesteld. We starten deze dag om 10.00 uur met de inloop, waarbij ik hoop velen van jullie te verwelkomen. Om uiterlijk 10.30 uur start het programma.
De aftrap in de ochtend wordt gedaan door het ABP. Zij gaan iets vertellen over een minder leuk, maar wel noodzakelijk onderwerp. Namelijk “Wat moet je weten, doen en regelen, als een van de partner komt te overlijden.” Hierbij wordt ingegaan hoe en de overblijvende partner als deze bijvoorbeeld geen ABP lid is, moet handelen. Maar ook bijvoorbeeld wat de consequentie is voor de overblijvende partner, bij verzekeringen en regelingen die op naam staan van de overleden partner.

Vervolgens zal een notaris ons komen informeren over het erfrecht en het belang van een levenstestament.
Aansluitend gaan we gezellig allemaal aan de lunch.

Na de lunch gaat de bijeenkomst nog heel even door. Er staat dan een luchtig onderwerp op het programma, dat nog verder moet worden ingevuld. Dit blijft dus nog even een verrassing.
Om 15.00 uur sluiten we bijeenkomst af.
Aanmelding voor deze dag graag voor 30 september bij de secretaris van de afdeling postactieven, op het e-mailadres anpv@poboxes.nl. Meldt je zo spoedig mogelijk aan dan kunnen we tijdig
inspelen op het aantal collegae die deel gaan nemen.