Meld je aan voor onze pensioenbijeenkomsten

Wil jij weten hoe je pensioen in de toekomst wordt georganiseerd? Wat het nieuwe pensioenstelsel inhoudt en betekent? En welke afspraken over jouw pensioen zijn gemaakt? Schrijf je dan nu in voor de pensioenwebinars of fysieke bijeenkomsten die de politiebonden gezamenlijk houden.

Wanneer?
De webinars vinden plaats op 16 april van 10.00 uur tot 11.00 uur (alleen voor gepensioneerden) en van 15.00 uur tot 16.00 uur (alleen voor werkenden). De fysieke bijeenkomsten zijn op maandag 22 april van 13.30 uur tot 15.00 uur en op dinsdag 23 april van 13.30 uur tot 15.00 uur. Locatie Huis van Veiligheid: Tolweg 5 in Baarn.

Waarom?
In 2023 heeft de Tweede Kamer de Wet toekomst pensioenen aangenomen. Een wet die veel verandering teweeg gaat brengen. In de ABP-Pensioenkamer hebben bonden en werkgevers op 7 maart afgesproken hoe de nieuwe pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP wordt vormgegeven. Afgesproken is ook hoe het huidige opgebouwde pensioen wordt omgezet naar de nieuwe pensioenregeling en hoe het pensioen in de toekomst wordt opgebouwd. Belangrijke afspraken dus over jouw pensioen! De politiebonden vinden het daarom van belang om de uitkomsten van deze gemaakte afspraken te delen met hun achterban.

Vragen?
Zowel tijdens het webinar als tijdens de fysieke bijeenkomsten is er ruimte om vragen te stellen. Dit kan tijdens het webinar via de chat. Onze deskundige collega’s zullen je vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Schrijf je in:
Schrijf je via het onderstaande formulier in voor de webinars of de bijeenkomsten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDxCxCc0_MHRqc959hj3XZmpEg3iUDwvin83-URRsLNxgFfA/viewform