Wil jij de beste ‘marvalous’ versie van jezelf zijn?

In onze drukke maatschappij neemt het aantal fysieke aandoeningen als diabetes en artrose, maar ook psychische aandoeningen als burn-out en angststoornissen alleen maar toe. Tegelijk groeit de aandacht voor gezonder leven, meer veerkracht en een duurzame inzetbaarheid. Om gezond te worden, te zijn en te blijven, moeten we werken aan onze vitaliteit. 

Marc van Lokven van Marvalous Health heeft zich gespecialiseerd in breinfunctie, neuro- en biochemie. Op basis daarvan heeft hij het Body & Brain Fundamentals concept ontwikkeld. Dit concept bestaat uit neuro fitness brein training en twee unieke 100% natuurlijke voedingssupplementen die de fysieke en mentale processen in het fundament van de stofwisseling optimaal helpen functioneren. Marc heeft inmiddels veel ervaring met het trainen van zowel mensen met hersenletsel als personen die werkzaam zijn in een hoog dynamische omgeving, zoals piloten, CEO’s en topsporters. Door het concept van Marc hebben zij allen significante verbeteringen ondervonden in hun gezondheid en prestaties.

Wil jij weten hoe je je hersencapaciteit kan vergroten en welke voedingssupplementen je kunnen helpen om de beste ‘marvalous’ versie van jezelf te worden? Kom dan naar een van de onderstaande workshops die de ANPV leden kosteloos aanbiedt:

  • Woensdag, 6 april 2022 om 10:00 uur in Den Haag
  • Donderdag, 7 april 2022 om 10:00 uur in Rosmalen
  • Dinsdag, 12 april 2022 om 13:00 uur in Den Haag
  • Donderdag, 14 april 2022 om 13:00 uur Rosmalen

Na het bijwonen van deze workshop ontvang je een gratis startpakket waarmee je kunt werken aan een mentaal fit en gezond bestaan.

Meld je voor deze workshop aan bij marcel.vandoormalen@anpv.nl en geef aan welke locatie je voorkeur heeft.