PZP opent vergelijkingspagina

De PolitieZorgpolis heeft op zijn site een vergelijkingspagina geopend, waarop politiemensen de PZP kunnen vergelijken met andere zorgverzekeraars. Hiervoor houdt de PZP de vergelijkingen van de site Independer aan. Aangezien de PZP een collectieve zorgverzekering uitsluitend voor (oud)politiemedewerkers en hun gezinnen is wordt de PZP niet meegenomen op de huidige vergelijkingssites. De PZP vindt het belangrijk dat politiemensen duidelijk overzicht krijgen van alle aanbieders, zodat zij een goede inschatting kunnen maken welke verzekering het beste bij hen past.

 

Voor het vergelijken maakt de PZP gebruik van profielen (groepen), zoals de samenstelling van het gezin, leeftijd en het gebruik van vergoedingen.

Hierbij gaat de PZP uit van 5 profielen:

  • Jongeren
  • Jongeren inclusief tandartsverzekering
  • Gezinnen
  • Alleenstaande volwassenen
  • Senioren

 

Wanneer een politieman/vrouw zijn of haar profiel aanklikt toont de pagina een resultaat waarbij de verzekering met de laagste premie bovenaan komt te staan. Ook staat in de vergelijking beschreven wat de verzekeraar voor die premie aanbiedt.

 

Let wel: gekozen is voor argumenten waar de gemiddelde Nederlander naar zoekt. De PZP is over het algemeen beduidend ruimer in de dekking.

 

Kijk naar de vergelijking op: https://www.pzp.nl/zorgverzekering/vergelijking-2021