Nood? Bel: 06-53336074

Vrijwilliger worden bij de ANPV

Wil jij je stem laten horen over onderwerpen die de ANPV betreffen? Wil je invloed uitoefenen op een van de onderwerpen en je daarvoor graag inzetten? Heb jij verstand van financiën of communicatie? Dan zouden wij het fijn vinden als je één van onze teams of portefeuilles wilt komen versterken. 

De ANPV is een vereniging voor en door politiemedewerkers, ongeacht welk werk je doet binnen de politie. We zijn immers allemaal collega's. De ANPV ziet graag collega's uit alle onderdelen van de politie binnen onze vereniging vertegenwoordigd zodat we gezamenlijk goed op de hoogte zijn van wat er speelt op de werkvloer. Ben jij lid, draag jij de ANPV een warm hart toe en wil jij je graag voor onze vereniging inzetten? Dan ben je bij ons van harte welkom! In ruil daarvoor biedt de ANPV jou een goede reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om je te ontwikkelen door je opleiding en ervaring aan te bieden. Het is mogelijk om bij de werkgever faciliteitenuren aan te vragen voor je vakbondswerkzaamheden. Zie hiervoor artikel 35 van het BARP. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de ANPV of ben je geïnteresseerd in een rol bij de ANPV? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Belangstellingsformulier

Einde van de pagina - Terug naar boven

De ANPV is lid van: