Nood? Bel: 06-53336074

Over de ANPV

De Algemene Nederlandse Politie Vereniging (ANPV) 

De ANPV is de politievakbond voor jou collega! We zijn er altijd en overal voor je en dat 24/7. We zijn er voor iedereen die voor of bij de politie werkt maar óók voor de buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders kan de ANPV in de belangenbehartiging veel betekenen. Of je nu daadwerkelijk bezig bent met de handhaving van de openbare orde, dan wel met de toezicht daarop, in voltijd of in vrijwilligheid, het maakt voor ons geen enkel verschil. Je bent onderdeel van de blauwe familie en iedereen is van harte welkom in onze familie.

De ANPV kan en mag als landelijke vakorganisatie in politieland als enige echt geheel onafhankelijk opereren en posities innemen, zonder in het keurslijf van een overkoepelend orgaan te zitten. Dat is uniek! Want onafhankelijkheid is cruciaal in ons werkveld! De ANPV is op geen enkele wijze gebonden aan politieke- of levensbeschouwelijke stromingen of denkbeelden. De politiebond ANPV is er voor iedereen, voor elke collega! Wij hebben zodoende geen enkel ander belang dan het belang van de diender! Want alles wat jou aangaat, dat gaat ons ook aan. Jouw belang is ook ons belang!

Verder is ANPV is aangesloten bij het onafhankelijk Ambtenarencentrum (AC) en in Europees verband bij de Conseil Européen des Syndicat de Police (C.E.S.P.) Al deze overkoepelende organen hebben een ondersteunende functie, waardoor de ANPV, volledig zelfstandig en met eigen identiteit, in vakbondsland staat. Bij ons wordt het beleid bepaald op en door de werkvloer en zo hoort het ook!

Dus collega, we verwelkomen je graag bij je andere familie!

 

>  Historie van de ANPV

 

 

Einde van de pagina - Terug naar boven

De ANPV is lid van: