Nood? Bel: 06-53336074

Tour de Blauw en de ANPV

Al vanaf de eerste rit is de ANPV sponsor van de Tour de Blauw. De ANPV ondersteunt goede doelen waar collega's uit het veiligheidsdomein bij betrokken zijn. Fit en Gezond is belangrijk voor onze collega's dus ook een hot-item voor de ANPV.

Tijdens deze tour wordt met elkaar opgetrokken en vinden ook gesprekken over het werk plaats. "Ik ben vaak getuige geweest van mooie, verdrietige, inspirerende, stimulerende en prachtige gesprekken", zegt Jos  Hermans, secretaris Tour de Blauw.     

Tour de Blauw 2017De sfeer binnen de Tour de Blauw familie is uitstekend. Het is geven en nemen en vooral samen aankomen bij de finish. Dat betekent voor de een inhouden op sommige momenten en voor andere keihard bikkelen om de rest bij te benen. Elkaar helpen en vooral voor elkaar. Voor elkaar vind je ook terug in het nieuwe logo van de ANPV. Dit jaar heeft de ANPV opnieuw besloten de Tour een warm hart toe te dragen wat betekent dat je binnen de Tour-karavaan ook het logo van de ANPV aanwezig zal zien.

De Tour de Blauw-karavaan fietst voor goede doelen in binnen en buitenland die op de een of andere manier gelinkt zijn aan de politie. Dit jaar trekt de tour door Europa dankzij de hoofdsponsor IPA Nederland. 

Van 26 mei tot en met 2 juni 2017 trekt de bonte Tour-karavaan weer door het land. Zij hopen onderweg veel collega’s te begroeten. Zie ook http://www.stichtingblauw.nl

 

 

Einde van de pagina - Terug naar boven

De ANPV is lid van: