Nood? Bel: 06-53336074

Persoonlijke Belangenbehartigers

Alle Persoonlijk Belangenbehartigers van de ANPV worden goed geschoold. Daarom organiseerde de ANPV op donderdag 11 oktober 2018 weer een cursusdag (Terugkomdag) om onze belangenbehartigers daarmee die handvatten te geven die ze nodig hebben.

Deze dag was de start van nog een tweetal cursusdagen in 2018, onder het motto “Belangenbehartiging 2.0” Een vijfentwintigtal collega’s uit den lande waren op het ANPV Bondskantoor in Den Haag aanwezig om een uitleg te krijgen over de aanpak: Belangenbehartiging 2.0 Zes nieuwe belangenbehartigers schoven aan om het reeds bestaande en nog steeds enthousiaste team te kunnen gaan versterken in de toekomst.

Heeft u belangstelling om ook Persoonlijk Belangenbehartiger te worden? In 2018 worden er nog een tweetal “Terugkomdagen” gegeven, te weten op 8 november 2018 en op 13 december 2018. Voor meer informatie kunt contact opnemen met: cees.van.welij@Anpv.nl

Wat maakt de belangenbehartiging van de ANPV nu zo bijzonder?

De ANPV is een bond voor en door collega’s; dat maakt dat wij dicht bij de werkvloer staan en weten wat er speelt. Dat is ook terug te zien binnen de afdeling Persoonlijke Belangenbehartiging. Van coördinator tot belangenbehartiger; allen zijn werkzaam of werkzaam geweest binnen de politieorganisatie of hebben er anderszins een nauwe verbondenheid mee. Daardoor begrijpen wij jou als geen ander en kijken we ook naar de mens achter het uniform.

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden namelijk dat je als lid recht hebt op een eerlijk antwoord en dat zullen wij je dan ook altijd geven. Bij ons dan ook geen mooie woorden en loze beloftes, maar een open en eerlijk antwoord, gegeven door mensen met kennis van zaken.

Doordat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, is het ook mogelijk om bij spoedeisende situaties acute ondersteuning te geven. Wanneer je bijvoorbeeld betrokken bent geraakt bij een schietincident, kun je direct contact met ons opnemen. Dan komt één van de medewerkers van de ANPV direct naar je toe om je (psychische en juridische) ondersteuning te bieden. De ANPV staat in geval van nood letterlijk dag en nacht voor je klaar. Dit maakt de ANPV zo uniek!

 

 

 

 

 

 

Einde van de pagina - Terug naar boven

De ANPV is lid van: