Nieuwjaarswens

Beste ANPV leden,

 

2020 nadert zijn einde en ik denk dat voor ieder van ons een bewogen jaar is geweest. Leek het er in januari nog op dat ‘The sky the limit’ was zo anders bleek het twee maanden later te zijn. In maart kregen we te maken met de intelligente lockdown. Nederland ging op slot en alles wat we deden stond ineens in het licht van COVID-19. Als ik nu om me heen kijk is de feitelijke situatie niet veel veranderd. Welliswaar komen nu de vaccins, maar waar Nederland anders met veel zaken voorop loopt zijn wij nu het laatste land, in ieder geval in Europa, waar begonnen zal worden met het vaccineren.

We hebben nog een paar uur te gaan en dan is 2021 een feit. Hoe zal dit jaar gaan verlopen ? De eerste zes maanden zullen in het teken staan van vaccineren van zoveel mogelijk inwoners. Mijn boodschap zal zijn: laat je inenten, voor jezelf maar ook om de mensen die je dierbaar zijn te beschermen. Daarna hoop ik dat ons leven weer naar normaal zal gaan, al zegt men dat het nooit meer zal zijn hoe het is geweest. Daarmee kun je twee kanten op, maar ik ga er vanuit dat het beter wordt dan daarvoor.

 

Veel collega’s moeten vannacht werken en als de voortekenen waarheid zullen worden dan kan het op bepaalde plaatsen in Nederland flink gaan spoken. Nu is het vaak zo dat wanneer je het ergste verwacht het achteraf best meegevallen bleek te zijn, maar die zekerheid kan ik je niet geven. Voor jullie hoop ik dat een ieder na zijn dienst weer in goede gezondheid huiswaarts kan gaan. Dat 2021 voor ons allemaal een jaar wordt van voorspoed en geluk.

 

Namens het bestuur van de ANPV,

 

Xander Simonis

Voorzitter