anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Lid worden

Lid worden bij
politievakbond ANPV?

ANPV is de enige onafhankelijke politievakbond van Nederland. Wij onderhandelen over collectieve belangen zoals CAO of pensioenen maar wij staan ook 24/7 voor je klaar wanneer je met spoed juridische hulp nodig hebt.

Gaaf dat je interesse hebt om lid te worden van de enige onafhankelijke politiebond van Nederland. Wij staan altijd klaar voor onze collega’s in zowel individuele cases als CAO onderhandelingen en desnoods slaan we met de vuist op tafel om ervoor te zorgen dat jouw mening gehoord wordt door de regering. Want wat mensen lezen en zien op internet, maken wij dagelijks mee. En daarom moet de stem van elke agent gehoord worden! Doe jij ook mee?

Waarom deze agenten lid zijn geworden?

Wat kost het
lidmaatschap?

De kosten voor het lidmaatschap zijn 0,7 procent van je bruto maandsalaris met een minimale bijdrage van 10,15 euro tot maximaal 13 euro per maand.

 Aan het eind van ieder jaar kan je tot bijna 50% terug krijgen op je jaarcontributie door fiscaal voordeel. 

De contributie wordt automatisch maandelijks ingehouden van je salaris en overgemaakt naar ANPV door je werkgever. Zo heb jij geen omkijken naar je lidmaatschap en wanneer je het lidmaatschap beëindigd stopt ook de betaling.

Kosten overzicht

Kosten voor studenten

Als student ben je werkzaam voor de politie en betaal je het reguliere lidmaatschap.

Kosten voor politie vrijwilligers

Politievrijwilligers betalen slechts
3,40 euro per maand.

Kosten voor postactieven

Als postactief lid betaal je slechts 26,50 per jaar.

Ja, ik wil lid worden van ANPV

Welkom bij
de club, collega!

Gaaf dat je lid wordt! Wij beloven je alvast dat jouw stem telt en je direct bijdraagt aan de slagkracht van onze politiebond! Via onderstaande button download je het inschrijfformulier. Deze is digitaal te ondertekenen waarna je lidmaatschap een feit is.

Toch nog wat vragen?
Geen probleem!

Wij beantwoorden graag al je vragen en willen graag dat je goed geinformeerd bent alvorens je lid wordt bij ANPV.

Wat maakt ANPV tot de beste politiebond?

Wij zijn de enige onafhankelijke politiebond die is opgericht voor en door politiemensen. Daar zijn we trots op en onderscheiden wij ons mee!

Hoeveel leden heeft ANPV?

De ANPV heeft ongeveer 5000 leden.

Waarom lid blijven na mijn pensioen?

De ANPV zet zich in voor jouw pensioen en wij willen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Reden genoeg om ook na je pensioen lid te blijven van ANPV toch? Zo blijf je betrokken bij de club.

Hoe wordt mijn contributie betaald?
Met jouw toestemming wordt de contributie van je salaris ingehouden (0,55% van je salaris). Je werkgever zorgt ervoor dat wij jouw contributie ontvangen.
Wat heb ik aan een lidmaatschap?
Wanneer je lid bent van een politie vakbond heb je medezeggenschap en horen wij graag jouw mening over onderwerpen waarover wij onderhandelen. Daarnaast kan je gebruik maken van diverse extra's, kortingen en helpen wij je wanneer dat nodig is.
Wat doet een politiebond voor mij?
Wij staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt in je werk. Maar ook als je ons niet direct nodig hebt zorgen wij dat collectieve belangen behartigd worden. We willen namelijk dat jij in een veilige omgeving je werk kunt doen en daar goed voor beloond wordt!

We zien je graag bij politiebond ANPV

Alles duidelijk?
Wordt ANPV lid!

Via onderstaande button kan je het inschrijfformulier downloaden. Het formulier is digitaal in te vullen en eenvoudig te versturen via de mail. Zo blijven jouw gegevens niet hangen in een webserver. Zo zorgen wij voor de privacy van onze leden.