Nood? Bel: 06-53336074

Welkomstgeschenken voor nieuwe leden ANPV

Ontvang een cadeaubon van € 35,00 als je lid wordt van de ANPV! 

De ANPV heeft een uniek samenwerkingscontract afgesloten met Farfield & French waarbij nieuwe leden een cadeaubon krijgen met een shoptegoed van € 35,- die zij kunnen besteden bij Anpv.Cash for Cops.nl. Hierdoor kunnen wij een veel groter assortiment aan cadeaus aanbieden en is het zelfs mogelijk om grotere cadeaus aan te schaffen met bijbetaling. Een uniek concept waar we heel trots op zijn. Lees hieronder meer over Cash for Cops, een onderdeel van Farfield & French.

Wat is Cash for Cops?

Cash for Cops is een exclusieve private shopping site speciaal ontworpen en samengesteld voor medewerkers, vrijwilligers en volontairs die werkzaam zijn voor de Nationale Politie, in het bijzonder voor alle leden van de ANPV. Cash for Cops is een initiatief van twee ondernemers, waaronder een collega, die vanuit hun verschillende achtergronden en overeenkomsten, hebben besloten hun ervaring en kennis te bundelen. Het idee achter Cash for Cops is het ontwikkelen van een webshopomgeving die maatwerk kan leveren waarbij de collega als consument collectief centraal staat.

De totstandkoming van het aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door mensen en bedrijven die je het allerbeste toewensen. Die zich maar al te goed realiseren dat zonder jou en je collega's Nederland onveiliger wordt. Die weten dat jij jezelf tijdens je werk dikwijls wegcijfert voor een ander. Die het mooi vinden en er plezier in hebben om via Cash for Cops & de ANPV iets voor jou terug te doen in de vorm van extra korting op producten. Naarmate steeds meer collega’s Cash for Cops weten te vinden, zal het aanbod alleen maar toenemen.
Bij Cash for Cops houden wij vast aan 4 kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit, mooi en waar. Met deze kernwaarden in ons achterhoofd zoeken wij voor jou de mooiste bedrijven met de beste producten tegen de scherpst mogelijke aanbiedingen in een besloten en beveiligde online shopping omgeving.
 
Martijn & Willem
 
Hoe werkt het in de praktijk voor jou als nieuw lid?
Na je aanmelding ontvang je binnen vijf tot zeven werkdagen via de mail van de ANPV een bevestiging van je aanmelding met daarbij je lidmaatschapsnummer en een digitale cadeaubon. Vervolgens ga je op internet naar www.anpv.cashforcops.nl en activeer je je account met je lidmaatschapsnummer. Nu kan je alle onderwerpen en artikelen bekijken. Je ziet bij elk artikel een adviesprijs staan, dat zijn reguliere prijzen die andere bedrijven hanteren. Wanneer je inlogt zie je direct welke voordelige prijs voor jou geldt. Je cadeaubon heeft een shoptegoed van € 35,00. Dit bedrag mag je, maar hoeft niet, in één keer besteden. Je shoptegoed, maar ook het restbedrag, blijft gewoon voor je gereserveerd. Je mag je cadeaubon ook gebruiken als een soort aanbetaling/korting op een duurder artikel. Het restant betaal je dan bij. Zo wordt een duur artikel ineens stukken goedkoper. Het voordeel van de cadeaubon als wervingscadeau is, dat je uit een veel groter assortiment een cadeau kan kiezen. 
 
Overige opties
Misschien wil je helemaal geen cadeau ontvangen wanneer je lid wordt, maar vind je vier maanden gratis lidmaatschap aantrekkelijk? Vink dan deze optie aan op je aanmeldingsformulier en wij zorgen dat je de eerste vier maanden niets hoeft te betalen.
Heb jij je hart liggen bij goede doelen en wil je in plaats van een wervingscadeau liever zien dat de waarde daarvan gedoneerd wordt aan een goed doel, dan kan dat sinds kort ook. Jaarlijks kiest de ANPV één goed doel uit dat zij een warm hart toedraagt. Dit goede doel ontvangt eenmaal per jaar alle donaties van de nieuwe leden die deze optie kiezen in plaats van een cadeau. We zullen in onze media aandacht besteden aan het moment van overdracht zodat je ziet en weet dat het geld ook echt daar terecht komt.
 
Heb je vragen?
Heb je nog vragen, of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via een van de opties op onze contactpagina; http://www.anpv.nl/contact 
 
Wij verheugen ons erop om jou te mogen begroeten als nieuw lid van onze vereniging!
 
 
 
Einde van de pagina - Terug naar boven