Nood? Bel: 06-53336074

Inschrijfformulier nieuwe leden

Downloads

Ieder ANPV lid kan en mag een nieuw lid werven. Je bent immers zelf de beste ambassadeur die er is voor de ANPV.

Als dank voor je moeite ontvang je per nieuw aangemeld lid een cadeaubon t.w.v. € 7,50. Deze cadeaubon kan je inwisselen bij onze partnerorganisatie Cash for Cops. Kijk maar eens wat je daar voor leuke artikelen kunt verkrijgen. ANPV-leden krijgen korting op de vermelde prijzen (Om deze korting te zien moet je eerst even inloggen met je lidmaatschapsnummer). Je mag zoveel cadeaubonnen opsparen als je wilt, zodat je ook een groter/duurder artikel kunt kiezen. 

Om in aanmerking te komen voor zo'n wervingscadeaubon laat je het nieuwe lid het inschrijfformulier dat je hieronder vindt, invullen en jouw naam daarop vermelden. Onderstaand formulier kan je downloaden, printen, invullen en opsturen naar:

Ledenadministratie ANPV

Ametisthorst 20

2592 HN  Den Haag

Uiteraard kan je ook gebruik maken van ons internetformulier.

 

Het lidmaatschap van de ANPV kost 0,55 procent van je bruto maandsalaris met een minimale bijdrage van € 6,00 en maximaal € 13,00. Vrijwillige politiemensen betalen minder namelijk € 3,40 per maand. Voor gepensioneerden is de ANPV ook spotgoedkoop. Zij betalen namelijk € 2,21 per maand of € 26,50 voor een heel jaar.

Aan het eind van ieder jaar krijg je ook nog eens minimaal 40% terug op je jaarcontributie via fiscaal voordeel. De ANPV is al tientallen jaren de goedkoopste politiebond die er is.

 

Hoe kunnen wij de goedkoopste politievakbond zijn?

De ANPV is een politiebond van collega's, voor collega's. De contributiegelden worden besteed aan het noodzakelijke, aan de leden zelf. De ANPV heeft geen winstoogmerk en kan door efficiënt samenwerken de kosten laag houden. Geld door de leden betaald moet ook worden besteed aan de leden. 

Einde van de pagina - Terug naar boven