Nood? Bel: 06-53336074

OHRA Zorgverzekering

 

HET IS WEER TIJD VOOR JE ZORGVERZEKERING

De bladeren verkleuren en de paddenstoelen schieten uit de grond. Dan weet je dat het moment is aangebroken om naar je zorgverzekering te kijken, want per 1 januari kun je je verzekering aanpassen of van verzekeraar te wisselen.Ken je de voordelen van OHRA al?

Wij bieden jou de collectieve zorgverzekering van OHRA met korting. Dat is een verzekering met uitstekende service, heldere voorwaarden en een scherpe premie. OHRA weet dat niemand zit te wachten op rompslomp of addertjes onder het gras. Daarom maken ze verzekeren gemakkelijk voor je. Verzekeren zonder Paarse Krokodillen noemen ze dat. OHRA pakketvergelijker.Nog meer voordelen van OHRA:

 

  • Bepaal zelf naar welke zorgverlener je gaat

Met de vrije zorgkeuze van OHRA bepaal jij zelf naar welke arts of therapeut je gaat. Het maakt niet uit of OHRA afspraken heeft met die zorgverlener. Als de behandeling verzekerd is, krijg je de zorg altijd vergoed. 

  • Declareren is een fluitje van een cent

    Krijg je een rekening van je zorgverlener? Maak er dan een foto van en deel die eenvoudig via de OHRA App. Klaar is Kees. OHRA zorgt vervolgens dat je de kosten vergoed krijgt. Of het nu om een Nederlandse rekening gaat of eentje uit het buitenland. 
  • Fysiobehandelingen niet opgemaakt? Neem ze mee!

Met de unieke Fysio Meeneemservice neem je fysiobehandelingen die je niet opmaakt gewoon mee naar het volgende jaar. Voor maximaal € 1,50 per maand neem je tot 9 behandelingen mee.

 

Meer weten?

Op www.ohracollectief.nl/anpv vind je veel informatie over de collectieve OHRA Zorgverzekering. Je kunt hier ook de verzekering afsluiten als je wil. OHRA zegt dan je huidige zorgverzekering voor je op. Zo maak je meteen al kennis met het gemak van OHRA.   

Einde van de pagina - Terug naar boven

De ANPV is lid van: