Nood? Bel: 06-53336074

Loyalis - Jij, je pensioen en Loyalis

Regel heel voordelig een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

 

Arbeidsongeschiktheid kun je niet voorkomen. Maar wel het inkomensverlies dat daarmee gepaard gaat. Daarom wijzen wij je graag op de voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering die het korps heeft geregeld bij Loyalis voor alle politiemedewerkers.

Voorkom inkomensverlies

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV Politie) is speciaal ontwikkeld voor de Nationale Politie. Met deze verzekering behoud je bij arbeidsongeschiktheid tot je werkelijke AOW-leeftijd minimaal 70% van je inkomen. Je voorkomt dat je inkomen zakt tot bijstandsniveau, want zeker bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid is dit een reëel scenario. Ook blijf je (deels) pensioen opbouwen. Hieronder zie je wat de AOV Politie je oplevert (oranje).Voorbeeld van een uitkering bij gedeeltelijk arbeidsongeschiktheid (35%-80%) zonder werk:

Wat kost de verzekering?

Veel mensen denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur is. Dat valt erg mee. Het korps heeft namelijk met Loyalis een raamovereenkomst gesloten voor de AOV Politie. Dit jaar is deze verzekering opnieuw Europees aanbesteed en is Loyalis (weer) als beste verzekeraar geselecteerd. Hierdoor is de premie nu nóg lager geworden. Ook betaalt het korps mee: maar liefst 25% van je maandpremie. Je bent zo al verzekerd voor een paar euro per maand.

Jouw voordelen

  • Minstens 70% inkomen bij arbeidsongeschiktheid (tot AOW-leeftijd)
  • Sluit perfect aan op de WIA, Cao Politie en ABP-pensioenregeling
  • Extra inkomenszekerheid bij een hypotheekaanvraag
  • Het korps betaalt 25% mee
  • De eerste 2 maanden geen premie

Ga naar www.loyalis.nl/aovpolitie

Ruim 65% van uw collega’s is al bij Loyalis verzekerd!

Einde van de pagina - Terug naar boven