Nood? Bel: 06-53336074

Cash for Cops - Extra korting voor ANPV-leden

Wat is Cash for Cops?

Cash for Cops is een exclusieve private shopping site speciaal ontworpen en samengesteld voor medewerkers, vrijwilligers en volontairs die werkzaam zijn voor de Nationale Politie, in het bijzonder voor alle leden van de ANPV. Via deze shopping site krijg je extra hoge korting op diverse producten!

Cash for Cops is een initiatief van twee ondernemers, waaronder een collega, die vanuit hun verschillende achtergronden en overeenkomsten, hebben besloten hun ervaring en kennis te bundelen. Het idee achter Cash for Cops is het ontwikkelen van een webshopomgeving die maatwerk kan leveren waarbij de collega als consument collectief centraal staat.

De totstandkoming van het aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door mensen en bedrijven die je het allerbeste toewensen. Die zich maar al te goed realiseren dat zonder jou en je collega's Nederland een grote bende wordt. Die weten dat jij jezelf tijdens je werk dikwijls wegcijfert voor een ander. Die het mooi vinden en er plezier in hebben om via de Cash for Cops & de ANPV iets voor jou terug te doen in de vorm van extra korting op producten. Naarmate steeds meer collega’s Cash for Cops weten te vinden, zal ons aanbod alleen maar toenemen.
Bij Cash for Cops houden wij vast aan 4 kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit, mooi en waar. Met deze kernwaarden in ons achterhoofd zoeken wij voor jou de mooiste bedrijven met de beste producten tegen de scherpst mogelijke aanbiedingen in een besloten en beveiligde online shop omgeving. Via onderstaande link zie je een select gedeelte van hetgeen Cash for Cops jou kan bieden. Iedereen die is aangesloten bij de ANPV is van harte welkom op de shopping site van Cash fot Cops. Wij nodigen je dan ook uit om gratis je profiel op deze shoppingcommunity te activeren.

Activeren van je account Om je account te activeren vragen we je éénmalig je lidnummer en voorletters (zoals bekend bij de ANPV) in te voeren. Hiermee kunnen we controleren of je daadwerkelijk lid bent van de ANPV. Als de combinatie van lidnummer en voorletter(s) correct is, dan vragen we alleen nog wat minimale gegevens; of je man of vrouw bent, je naam & e-mailadres. Je hoeft dus niet al je persoonlijke gegevens te geven.Bovendien is het activeren van je account gratis! Na het invullen van je e-mailadres ontvang je een e-mail met hierin een bevestigings-link. Door op deze link te klikken is je account direct geactiveerd en heb je toegang tot de volledige website. De volgende keer kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. 

Weet je je lidnummer van de ANPV niet (meer)?

Geen probleem, deze kan je hier aanvragen.

Zo simpel is het!

 

Martijn & Willem

Einde van de pagina - Terug naar boven