Nood? Bel: 06-53336074

Themadag Politiebond ANPV

Terrorisme: Achtergronden & Feiten

Na de succesvolle themadag ‘Syrië’ en de daaruit voortvloeiende vluchtelingenproblematiek is het ons wederom gelukt om een zeer bijzondere spreker een themadag te laten verzorgen.

Jaques Gorteman,

plaatsvervangend korpschef van de politie in Molenbeek (B) is bereid om twee dagdelen mee te werken aan deze themadag.Molenbeek wie kent het niet? Gelegen in België, gemeente Brussel maar vooral bekend als gemeente waar meerdere geradicaliseerde moslim jongeren onderdak vonden en een uitvalbasis omactiviteiten te ondernemen. Jaques gaat ons meenemen naar de achtergronden, Hoé heeft het zover kunnen komen en wat zijn de oorzaken van de problemen. Ook gaat hij uitvoering in op de actualiteit op het totaalonderwerp maar ook specifiek voor Molenbeek.Daarnaast gaat hij in het tweede dagdeel uitvoering in op COPPRA, wat staat voor Community Policing Preventing Radicalisation and Terrorisme.

 

Ondanks de Engelse titel is het een Nederlandstalige presentatie, gericht op deze themadag en bijzonder aanbevelenswaardig is, deze presentatie geeft een ‘andere’ inkijk op genoemde onderwerpen.

Programma Themadag Terrorisme: Achtergronden & Feiten

Woensdag 4 april 2018 | 09:30 tot 15:00 uur

Van Der Valk Apeldoorn | Van Golsteinlaan 20 | 7339 GT | Ugchelen

Programma:

09:30 – 10:00 uur ontvangst

10:00 – 12:00 uur Molenbeek (achtergronden en feiten)

12:00 – 13:00 uur Lunch

13:00 – 15:00 uur copPRA

Let op!

Voor deze themadag zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!

Aanmelding voor deze themadag is vereist, u kunt dit doen door een e-mail te sturen met uw naam, e-mail en

telefoonnummer door te geven aan secretariaat@anpv.nl

HUISHOUDELIJKE ZAKEN:

Reiskosten worden vergoed conform de reisregeling ANPV en de lunch en borrel worden u aangeboden door de ANPV. Verlof van korte duur

conform art 35 BARP kan hiervoor verleend worden. Deelnemers krijgen ongeveer één week van tevoren een schriftelijke bevestiging van

inschrijving.

 

Einde van de pagina - Terug naar boven

De ANPV is lid van: