Goede doel 2020 KiKa geworden

Evenals in 2019 heeft de ANPV ook voor dit jaar weer een goed doel benoemd waar aan gedoneerd zal worden. In 2019 is gekozen voor  de ‘Make a Wish Foundation’ Nu hebben we gekozen voor ‘KiKa’ (Stichting Kinderen Kandervrij).

Doel van deze stichting is: Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Het is te doen gebruikelijk dat nieuwe leden een welkomstpresentje krijgen als zij lid worden van de ANPV. Zij kunnen hier ook vrijwillig vanaf zien en de vertegenwoordigende waarde doneren aan KiKa.

In de eerstkomende nieuwsbrief van 2020 zal nog uitvoerig aandacht worden geschonken aan KiKa. Vanzelfsprekend hopen wij op een goede opbrengst voor KiKa.