anpv logo
Nu hulp nodig?
Bel het noodnummer:

06-53336074
(24/7 bereikbaar)

Fit, vitaal en vakbekwaam

Fit, vitaal en vakbekwaam zijn en blijven is voor ons allemaal belangrijk. Met een zelfscan, workshops, webinars, een app en een financiële tegemoetkoming kun jij hier eenvoudig zelf aan werken. Wij helpen je graag op weg.

Zelfscan en workshops vrij toegankelijk

Je kunt nu een zelfscan doen die je laat zien hoe duurzaam inzetbaar jij bent. De uitkomst van de zelfscan is een persoonlijk rapport. Dit persoonlijke rapport adviseert jou welke workshops en webinars voor jou het beste zijn om aan je vitaliteit te werken. Je klikt gelijk door naar die workshops en webinars. Deze helpen jou het beste om met plezier je werk te doen.

Vitaliteitsbudget: financiële tegemoetkoming

Naast de zelfscan, de workshops en de webinars  kan je ook aanspraak maken op een tegemoetkoming in de kosten om fit en vitaal te blijven: Dit is een te declareren nettobedrag van € 100,- of € 200,- (afhankelijk van je functie). Lees meer over het vitaliteitsbudget en de voorwaarden op de intranetsite van de politie. 

Gezond Werken-app

Deze nieuwe app (van de politie) staat je met raad en daad bij als je vragen hebt over gezond en veilig werken. De Gezond Werken-app is bedoeld om je snel wegwijs te maken in alle informatie over gezond en veilig werken. Check ook het bericht ‘Nieuw: app voor vragen over gezond werken’ op de intranetsite van de politie.

Vitaal, mobiel en vakbekwaam

In de cao zijn afspraken gemaakt over duurzame inzetbaarheid. De zelfscan, workshops en webinars zijn een resultaat van deze afspraak en onderdeel van het programma ‘Samen inzetbaar’ (zie de intranetsite van de politie). De campagne ‘Hoe balanceer JIJ’ komt hieruit voort. Het programma en de campagne hebben tot doel het bewustzijn op je eigen vitaliteit, mobiliteit en vakbekwaamheid te vergroten. Dit zijn belangrijke ingrediënten om met plezier te kunnen blijven werken; nu en in de toekomst. Met de steeds verder schuivende pensioenleeftijd en de intensiteit van ons beroep, is het belangrijk dat je daar regelmatig bij stilstaat.

Meer informatie

Meer weten over hoe jij balanceert? Doe hier de zelfscan of meld je direct aan voor een workshop of webinar van ‘Samen inzetbaar . Lees ook de informatiepagina over het Vitaliteitsbudget (op intranet) en download de Gezond Werken-app in de appstore