Nood? Bel: 06-53336074

Zorgspecial

Bij duizenden leden viel vandaag het ANPV magazine op de mat. En niet zomaar een magazine. Eenmaal per jaar brengen wij als ANPV een "zorgspecial" uit welke vol staat met interviews, verhalen en ervaringen van collega’s welke een erkende beroepsziekte hebben. Met als doel een stuk (h)erkenning. Als politiebond ANPV zijn wij enorm betrokken bij de zorg rondom deze collega's, familieleden en directe omgeving.

De heftigheid van de sprekende coverfoto hebben wij onderschat. Deze schokkende (in scene gezette) foto heeft bij een aantal collega's heftige emotionele reacties opgeroepen. Nimmer was het onze bedoeling om dit bij hen teweeg te brengen. Met de betreffende coverfoto en de inhoud van het magazine wilden wij de realistische en soms emotionele kant van het politiewerk weergeven. Wat wij ons echter onvoldoende gerealiseerd hebben is dat deze foto bij collega’s heftige emoties op kan roepen, dat spijt ons oprecht. 

Wij leren van onze fouten en als betrokken politiebond nemen wij de geboden tips en de ontvangen feedback dan ook mee in ons redactieoverleg, waarbij wij bijvoorbeeld een volgende zorgspecial in een special folie zullen versturen. 

Wilt u reageren? Dat kan! Mail ons op: communicatie@anpv.nl

De ANPV is lid van: