Nood? Bel: 06-53336074

Welke collega gun jij een Center Parcs vakantie?

Meld je nu aan bij Cash for Cops & nomineer je collega!

De collega met de meeste nominaties ontvangt namens de ANPV politiebond een cadeaubon voor een Center Parcs vakantie ter waarde van € 300,- !

Fijn dat je er bent…

Iedereen die bij de politie werkt, kent waarschijnlijk wel een collega die het in de afgelopen tijd flink voor de kiezen heeft gehad. Of het nu om een uit de hand gelopen aanhouding gaat waarvan hij of zij herstellende is, aangrijpende gebeurtenissen, een ernstig dienstongeval, langdurige fysieke en/of mentale gezondheidsproblemen of misschien dat het privé even wat minder gaat. Aan de andere kant lopen er ook genoeg collega’s rond die altijd klaar staan met een luisterend oor. Die uitgebreid de tijd voor jouw verhaal nemen en die nooit te beroerd zijn om het water van overgelopen emmertjes op te dweilen. Die veel van zichzelf geven en er nooit wat voor terug vragen. Dit is jouw kans om wat terug te doen voor de collega die samen met zijn of haar partner/gezin, volgens jou dat extra schouderklopje of dat extra steuntje in de rug verdient.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de website https://anpv.cashforcops.nl en klik op de banner: “Nomineer je collega”;
  2. Log in op jouw ANPV.cashforcops of Cash for Cops profiel of maak er een aan via: https://anpv.cashforcops.nl/mijn-account/activeren.html ;
  3. Klik op de banner: “Nomineer je collega”;
  4. Vul het e-mailadres van de collega naar jouw keuze in. (Let op! Zijn of haar e-mailadres moet wel op @politie.nl eindigen).

Begin juli maken wij samen met Cash for Cops de uitslag bekend. De collega die het meeste is genomineerd ontvangt van de ANPV i.s.m. Cashforcops, namens jou en al jouw collega’s die hem of haar hebben genomineerd, deze Center Parcs cadeaubon t.w.v. € 300,- voor een heerlijke Center Parcs break!

Klik hieronder om de film te bekijken over deze actie

 

Ben je nog geen lid van de ANPV?
Ga dan naar https://www.anpv.nl/lid-worden en lees wat wij voor je kunnen betekenen.

Zit je nog een tijdje 'vast' bij een andere bond en wil je toch iemand nomineren? Dat kan.... ga dan naar https://www.cashforcops.nl , maak daar een account aan en nomineer daar je collega.

De ANPV is er namelijk voor elkaar en dus voor iedereen die werkt bij de politie!