Nood? Bel: 06-53336074

VOL | Cursus First Aid Under Danger (FAUD) VOL

Op 29 oktober 2019 organiseert de ANPV wederom de First Aid Under Danger (FAUD) cursus. De vorige cursus was een doorslaand succes met uitsluitend goede reacties. In de FAUD-cursus leer je hoe je bijvoorbeeld moet handelen als je buddy is neergeschoten of hoe je iemand met een steekwond in de borst het beste eerste hulp verleend. Bij meldingen met veel geweld wacht de ambulance op het sein-veilig van de politie. Echter kunnen mensen soms niet zo lang wachten op hulp en dan kan jij de eerste levensreddende handelingen al doen!

De ANPV vindt veiligheid belangrijk en biedt daarom deze cursus kosteloos aan haar leden aan. Om het geleerde direct te kunnen toepassen in de praktijk krijgt iedereen die de cursus met goed gevolg heeft afgelegd een beentas mee met daarin alle spullen die in de cursus besproken zijn. Denk hierbij aan verschillende verbandmiddelen, een schaar en chest-seals.

De cursus word verzorgt door een CIBOT-geaccrediteerde trainer met ruime ervaring op het gebied van hulpverlening en de politie.

Het aantal deelnemers van de cursus is beperkt om de kwaliteit hoog te houden. Vol is dan ook vol.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Er zijn al (veel) meer aanmeldingen dan plaatsen.

De ANPV is lid van: