Nood? Bel: 06-53336074

Uitnodiging Nederlands Politie Orkest

Uitnodiging

De Stichting Blauw nodigt U hierbij uit om aanwezig te zijn bij het concert van het Nederlands Politie Orkest op 17 december 2019 in het theater hotel de Oranjerie in Roermond.  Aanvang 20.00 uur.

Dit concert is georganiseerd door de Stichting Blauw in samenwerking met het NPO.

Het jaar 2019 staat voor de Stichting Blauw in het teken van Zuid Nederland 75 jaar bevrijd met verdraagzaamheid en verzoening als leidende thema’s. Deze thema’s kwamen terug in de activiteiten die wij als Stichting Blauw dit jaar hebben georganiseerd of waaraan we hebben deelgenomen.

Poolse kinderen fietsten in de 10 daagse Ome Joops Tour en eerden gevallen landgenoten op het oorlog kerkhof in Oosterbeek.

Samen met Poolse politie collega’s reden we met de cycling groep Ride2livelife vanaf Arromanches naar Oirschot in het spoor van de Prinses Irenebrigade. We reden van Brussel naar Weert in het spoor van het Suffolkregiment.

Met Poolse, Duitse, Nederlandse politiemensen reden we de Tour de Blauw 2019. We eerden de gevallenen op het Amerikaanse oorlog kerkhof in Margraten, en de Engelse gevallenen op het kerkhof in Venray. Als teken van verzoening legden we ook een krans op het Duitse oorlog kerkhof in Ysselsteijn. We sloten de Tour de Blauw 2019  bij het monument van verdraagzaamheid en ieder liet daar de kaart Geef de Vrijheid Door met daarop een vredeswens.

In het eerste deel van het concert zult U beelden zien van deze activiteiten. Deze worden ondersteund met door het orkest speciaal geselecteerde passende muziek.

Het tweede deel zal ingevuld worden door het NPO en zult U verrast worden door hun muzikale show “Cops 2019”

Met instemming en ondersteuning van de Korpsleiding Nationale Politie is dit concert mogelijk gemaakt.

De Stichting Blauw zal de opbrengst, na aftrek van gemaakte kosten, besteden aan een Kind vriendelijk project.

De kaarten voor deze avond kosten 12.50 Euro en zijn te bestellen via www.stichtingblauw.nl/kaarten2019

 

Met vriendelijke groet,

De voorzitter van de Stichting Blauw:

Gerard Loose

Flyer:PDF-pictogramflyer_npo_2019_stichting_blauw_bestelsb.pdf

De ANPV is lid van: