Nood? Bel: 06-53336074

Tegel aanmelden Senior voor Generalisten N4 of N3 sluit 1 september aanstaande (reminder)

Ben je N4-generalist of N3-generalist? En wil je in aanmerking komen voor doorstroom naar een seniorfunctie? Meld je dan vóór 1 september aan. Na deze datum sluit de tegel in Youforce en kan je je niet meer aanmelden.

N4-generalist

Ben je generalist in één van de vakgebieden in het LFNP domein Uitvoering met het diploma Allround politiemedewerker (mbo 4) of een via de conversietabel hieraan gelijkgesteld diploma? Meld je dan aan in Youforce via de tegel “Aanmelden N4 generalist”.

N3-generalist

Ben je generalist in één van de vakgebieden in het LFNP domein Uitvoering met het diploma (basis) Politiemedewerker (mbo 3), dan kan je je aanmelden in Youforce via de tegel “Aanmelden N3 generalist” voor het N4-traject. Bij aanmelding voor het overgangsbeleid naar een seniorfunctie wordt vastgesteld of je tot het N4-traject kan worden toegelaten. Tot eind 2028 heb je de mogelijkheid om dit traject met goed gevolg af te ronden

N4-traject

Het behalen van het N4-traject geeft toegang tot het solliciteren naar Seniorvacatures en tot vervolgopleidingen op de Politieacademie waarvoor het diploma Allround Politiemedewerker (mbo4) is vereist. De start van dit traject gaat op volgorde van meeste politiedienstjaren.

Het N4-traject is gericht op Opsporing en Signaleren & adviseren. Het is de bedoeling dat er verschillende leermogelijkheden worden aangeboden, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met relevante werkervaring.

Momenteel werkt de Politieacademie aan het vormgeven van dit N4-traject. Het streven is deze vanaf 2021 aan te bieden. In het najaar 2020 volgt uitgebreide informatie over dit traject op intranet.

Meer weten?

Meer informatie over de voorwaarden en het aanmelden vind je op de intranetpagina Loopbaanpaden en overgangsbeleid. Hier vind je ook de link naar Youforce om je aan te melden. Bekijk op deze intranetpagina ook de film en de infographics.

De ANPV is lid van: