Nood? Bel: 06-53336074

Samen lekker eten!

Elke dag een heerlijke gezonde maaltijd koken met verse producten. De één draait er zijn of haar hand niet voor om. De ander komt niet veel verder dan het koelvak met magnetronmaaltijden in de supermarkt. Terwijl de basis van een fitte en gezonde levensstijl begint bij een goede en gezonde voeding.

 

Chef-kok Mathijs Vrieze stelt met zijn team voor iedere maaltijdbox, lekkere en uitdagende gerechten samen die voor iedereen eenvoudig zijn te bereiden. Als een van de best geteste aanbieders van maaltijdboxen levert Mathijs Maaltijdbox een compleet pakket inclusief alle benodigde verse ingrediënten en de bijhorende recepten voor drie heerlijke maaltijden.

In samenwerking met Mathijs Maaltijdbox ontvangen alle leden van de ANPV tijdelijk maar liefst € 15,- kortingop hun eerste bestelling door gebruik te maken van actiecode CASHFORCOPS16. Daarnaast krijgt ieder ANPV-lid met een account op deze website een extraatje van ons in de vorm van een shoptegoed van € 2,50*.
 
 
Klik om de kortingscode te gebruiken
 
Bovendien kun je nog meer shoptegoed verdienen door familie, vrienden en kennissen ook kennis te laten maken met Mathijs Maaltijdbox.
Als zij ook gebruik maken van code CASHFORCOPS16 en hun klantnummer aan jou doorgeven, dan krijg jij hierover ook weer € 2,50 extra shoptegoed per gebruikte code. Dat is niet dubbel, maar driedubbel profiteren!

 

De ANPV is lid van: