Nood? Bel: 06-53336074

Politiebond ANPV zet zich met succes in voor politiestudenten!

De Juridische afdeling van de politiebond ANPV heeft zich de afgelopen weken meerdere malen met succes ingezet voor enkele politiestudenten. Binnen de Juridische afdeling van de ANPV kwamen meerdere hulpverzoeken vanuit het land binnen met vragen rondom de examenopdracht Prof-fit. Bij het uitblijven van een voldoende voor deze opdracht kan de opleiding worden stopgezet met definitieve gevolgen.

In deze gevallen was het voornemen er ook om de opleiding stop te zetten. Dit tot grote teleurstelling van de betrokken studenten. Echter door tussenkomst van belangenbehartigers van de ANPV hebben wij dit gelukkig weten te voorkomen waardoor de betrokken studenten nu niet op straat komen te staan. Allen ontvangen nu een extra verlenging in de opleiding om de examenopdracht alsnog te behalen.

Kortom, ben je in opleiding en ANPV lid en wordt jouw opleiding om welke reden dan ook beëindigd, of loop je tegen andere (juridische) vraagstukken aan? Leg je casus dan ten alle tijden voor aan onze Juridische afdeling. Wij zullen de casus toetsen en daarbij alle mogelijke mogelijkheden bekijken.

Vragen? Mail ons; studenten@anpv.nl

De ANPV is lid van: