Nood? Bel: 06-53336074

Overlijden Gerard Post

Zondag 20 november bereikte ons het droevige bericht dat Gerard Post na een ziekbed op 59-jarige leeftijd is overleden. Gerard werkte als medewerker GGP bij de geografische afdeling Noordoost van de Dienst Infrastructuur en was belangenbehartiger bij de ANPV.

Gerard had sinds 2010 serieuze hartproblemen. Zes weken geleden kreeg hij last van een ernstig buikvirus, waarvoor hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Aan de combinatie van beide kwalen is hij gisteren helaas overleden.

Gerard begon zijn loopbaan bij de Spoorwegpolitie. Eind 2000 kwam hij in dienst bij de voormalige Verkeerspolitie van het voormalige KLPD. Van 2007 tot 2010 begeleidde hij de nieuwe studenten van de Dienst Infrastructuur bij de COP in Zwolle. Daarnaast was hij actief lid van de ODC en werkzaam als belangenbehartiger voor de ANPV.

In Gerard missen we een betrokken persoon, die opkwam voor zijn collega’s. Je kon altijd een beroep op hem doen. Het was een vrolijke en opgeruimde collega, die ook bij tegenslag moed hield.

Wij zijn in gedachten bij zijn drie kinderen, Niels, Esmee en Jelle, die hun vader enorm gaan missen.

De uitvaart zal plaatsvinden in besloten kring
De crematie vindt vrijdag 25 november plaats, in aanwezigheid van genodigden (d.w.z. als je persoonlijk een rouwkaart hebt ontvangen).

Condoleance
Je kunt je medeleven persoonlijk betuigen door het condoleanceregister te ondertekenen. Dit kan op donderdag 24 november tussen 19.30 en 20.30 uur in Uitvaarcentrum Wassink, Zomerdijk 9a, 7942 JR  Meppel. Je kunt je medeleven ook digitaal betuigen door het digitale condoleanceregister te ondertekenen. De Dienst Infrastructuur biedt de reacties later aan de familie aan. 

Daarnaast kun je een kaart sturen naar: Familie Post, p/a De Horsten 4, 7961 PB Ruinerwold.

Contactpersoon
Fred Beckerman (bereikbaar op telefoonnummer 06-10890016) is contactpersoon voor de familie namens de ANPV.

De ANPV is lid van: