Nood? Bel: 06-53336074

Groep studenten (MBO3 – MBO4) onzeker over hun start t.a.v het loopbaanbeleid

Bij de ANPV hebben zich collega’s gemeld, die na een selectie werden aangenomen voor de MBO-4 opleiding (allround politiemedewerker) Door gedurende de opleiding de spelregels te veranderen, is besloten dat deze studenten de opleiding MBO-3 moesten gaan volgen. Veelal waren de studenten overdonderd door dit besluit wat als een mededeling over hen heen is gekomen. De ANPV is van mening dat de studenten van een dergelijk, tussentijds,  besluit nooit de dupe mogen worden. Later gestarte MB0-4 opleidingen mogen niet voorsorteren op deze lichting studenten, conform het gestelde in het “beleidsregels loopbaanpad N4”. Binnen de groep studenten heerst onrust en zij willen duidelijkheid hoe het korps denkt met hun belangen om te gaan.

Conclusie:

Deze groep studenten mist 2 modules t.o.v. de reguliere N4 opleiding. Wanneer zij deze alsnog mogen doen heeft deze groep studenten alsnog hun N4 opleiding afgerond.

De ANPV is samen met de andere bonden aan de slag om voor deze groep studenten genoemde passende oplossing voor elkaar te krijgen.

Heb je vragen over dit onderwerp. Neem dan contact op met de afdeling Individuele Belangenbehartiging (IBB) van de ANPV. Te bereiken onder: studentenloket@anpv.nl of via telefoonnummer: 070- 3155128

De ANPV is lid van: