Nood? Bel: 06-53336074

Fred Teeven en Jos Wienen in Human programma "de publieke tribune"

Aflevering 5: Krijg ik voldoende bescherming?

Vijfde aflevering op zondag 21 april om 17.15 uur op NPO 2

Krijg ik voldoende bescherming? Dat is de vraag die door het publiek wordt gesteld in de vijfde aflevering van het Human programma De publieke tribune op zondag 21 april. Ooit bedreigd? Als leerkracht, als buschauffeur, als treinconducteur, als verpleegkundige, als horeca-medewerker, als sociale mediagebruiker, als weggebruiker? Ooit zelf zo agressief geweest? Vanwaar die bedreigingen? Vanwaar die korte lontjes? Wie beschermt mij? Wanneer treedt wie handhavend op?

In de vijfde aflevering van De publieke tribune buigen we ons over de vraag 'Krijg ik voldoende bescherming?' Een betrokken publiek op de tribune en Coen Verbraak stellen de vragen aan een panel bestaande uit: Jos Wienen (Burgemeester Haarlem), Fred Teeven (oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie) en Geert-Jan Knoops (lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag). De luisteraar van de vijfde aflevering is Jitske Kramer, corporate antropoloog.

De publieke tribune, het achtdelige televisieprogramma van Human is een vragenuur over essentiële zaken die iedereen kan raken.

De ANPV is lid van: