Nood? Bel: 06-53336074

Digitale peiling is begonnen!

Het is zover. Vanaf 17 oktober kun jij, als ANPV-lid, ons laten weten wat jij van het CAO-onderhandelingsresultaat vindt. De onderhandelaars van de ACP, NPB, ANPV en VMHP hebben met de opdracht van de leden dit resultaat bereikt. Nu is het aan jou om dit te beoordelen. Je kunt je daarbij richten op het totale onderhandelingsresultaat of op onderdelen. Vul de digitale peiling in en laat van je horen.

Ieder lid ontvangt per mail een gepersonaliseerde link naar de peiling. Je kunt daarmee eenmaal de hele peiling invullen. Heb je niets ontvangen? Weet dan dat het enkele uren kan duren voordat iedereen de link heeft ontvangen. Heb je op 18 oktober nog altijd niets ontvangen? Ga dan na met welk mailadres je bij je bond staat ingeschreven en controleer die mailbox. De peiling kan tot uiterlijk 30 oktober 9.30 worden ingevuld. Wacht dus niet te lang.

Meer weten over de peiling

Wil je meer weten over de digitale peiling? Lees dan het artikel: Stemmen over CAO-onderhandelingsresultaat, hoe werkt dat? 

Vragen over het onderhandelingsresultaat

Weet je nog niet wat je van het onderhandelingsresultaat vindt? Of heb je vragen over de gemaakte afspraken? In Veelgestelde CAO-vragen hebben we de vragen die het vaakst voorbij kwamen onder elkaar gezet. Staat die van jou er niet tussen? Zoek dan even contact met je bond, lees het onderhandelingsresultaat of bekijk de Hoe zit het nou?-video’s.

De ANPV is lid van: