Nood? Bel: 06-53336074

ANPV sponsort leden die aan Feyenoord Fun Run meedoen.

Op donderdag 25 mei 2016 is het zover. Met 7 collega's van het basisteam "Drechtsteden buiten" gaan we meedoen aan de Feyenoord Fun run, 5 km hardlopen door en rondom het Feyenoord stadion te Rotterdam. Het doel van deze run is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia kinderziekenhuis en de Feyenoord foundation.

 

En nee, deze foundation is niet in het leven geroepen om geld in te zamelen voor nieuwe spelers. Deze foundation zet zich in Rotterdam en omstreken in voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren op het gebied van sportparticipatie, gezonde leefstijl en talentontwikkeling. Maar wat voor ons als politie misschien nog veel belangrijker is, wordt er ook een positieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en sociale cohesie in verschillende wijken in de regio Rotterdam. Jongeren hebben, door aan deze projecten deel te nemen, een beter toekomstperspectief.

Het andere goede doel is het Sophia kinderziekenhuis en dit doel behoeft naar ons idee geen verdere uitleg. Hier is door alle bezuinigingen in de zorg elke cent welkom om het goede werk voort te kunnen zetten.

Hoe proberen wij nu als basisteam een mooie financiële bijdrage te leveren?
Ten eerste door afgelopen maanden collega's te 'stalken' met onze donatiepot. Dit heeft inmiddels al een mooi bedrag opgeleverd. Ten tweede hebben onze wijkagenten via Twitter en hun netwerk geld ingezameld. Op het moment van schrijven hebben we een bedrag van 2251 euro opgehaald en nog diverse beloftes voor donaties openstaan. Ook de ANPV heeft toegezegd ons te steunen.

Patricia Hagenaar staat op dit moment zelfs bovenaan met een bedrag van 976 euro. Een mooi bedrag! Maar er kan natuurlijk altijd meer bij, dus alle steun is nog welkom :). Deze vier collega's hebben op de site van de Fun run een donatie pagina geopend Via onderstaande links kunt u ons steunen:

En wie ons wil komen aanmoedigen, de run start 25 mei om 19.30 uur. Dus komt allen!

De ANPV is lid van: