Nood? Bel: 06-53336074

ANPV-leden gevraagd voor uitdagend survival game

Jaarlijks organiseert en ondersteunt de stichting Sporters in Actie diverse (sport)evenementen ten bate van het goede doel. Dit jaar organiseert de stichting een survival game in het Amsterdamse bos voor Artsen zonder grenzen. De ANPV steunt graag acties die een combinatie vormen van sport en goede doelen en is op zoek naar ANPV-leden die namens de ANPV een team van 4 personen willen vormen om aan dit evenement mee te doen. Het inschrijfgeld van E 25,- p.p. komt ten laste van de ANPV evenals het benodigde sportoutfit.

De Survival Games is een intensieve wedstrijd vol actie, ontworpen om jouw team op de proef te stellen en je grenzen te verleggen. Bij de Survival Games gaat het niet alleen om snelheid en kracht, maar ook om teamwork, creativiteit en strategie. Je moet in staat zijn om minimaal 5 km nonstop te (hard) lopen en 2 teamleden moeten kunnen fietsen. De organisatie zorgt ervoor dat ieder team op zijn/haar niveau de Survival Games kunnen voltooien. Door middel van trainingen, een informatie avond en bijzondere communicatie zul jij het gevoel krijgen dat je echt voor Artsen zonder Grenzen op missie gaat. Doe mee met de Survival Games en kruip voor één nacht in de huid van een Artsen zonder Grenzen hulpverlener....

De uitdaging in het kort
De regio Amsterdam is getroffen door een onbekend virus en in quarantaine geplaatst. Samen met jouw team ga jij in de duisternis van het Amsterdamse Bos op missie voor Artsen zonder Grenzen. Bij aanvang ontvangt je team een serie uitdagende opdrachten, je bepaalt een strategie, helpt slachtoffers, bouwt constructies (die je natuurlijk ook gebruikt) en navigeert tussen de verschillende locaties in het Bos. Maar doe het snel.... want de klok tikt door en ieder moment kan er iets onverwachts gebeuren.....

Ieder team gaat de uitdaging aan om € 2.500,- aan sponsorgeld in te zamelen. LET OP! dit is geen verplichting, als het niet lukt om € 2.500,- mag jullie team gewoon mee doen!

Het sponsorgeld dat je in de voorbereiding weet in te zamelen gebruiken jullie overigens ook echt tijdens jullie missie op 30 september. Meer geld inzamelen geeft je team dus een duidelijk voordeel tijdens de Survival Games. De website van Sporters in Actie is hier een uitstekend hulpmiddel bij. Via een actiepagina (welke later bekend wordt gemaakt) kun je vrienden, familie en collega’s vragen of zij je willen helpen. 

De volledige opbrengt komt ten goede aan Artsen zonder Grenzen, zij verlenen medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen. Artsen zonder Grenzen hulpverleners bieden deze hulp zelf, ter plaatse. Artsen zonder Grenzen biedt haar hulp overal ter wereld aan slachtoffers van oorlogen, epidemieën en rampen, los van ras, geloof of politieke overtuiging.

Wil je meer weten over dit evenement? Lees dan de brochure.

Wil jij namens de ANPV deelnemen in een team? Meld je dan aan bij de afdeling communicatie van de ANPV door een mail te sturen naar communicatie@anpv.nl. Inschrijven kan tot 30 juli!

De ANPV is lid van: