Nood? Bel: 06-53336074

ANPV bestuur Rotterdam zet sectorhoofd Piet Melsen in het zonnetje!

Donderdag 16 juni werd sectorhoofd van de DROS, Piet Melsen, in het zonnetje gezet. Door afdelingsvoorzitter Leen Spoor werd, in het bijzijn van bestuursleden Bas en Simon een prachtig beeld aan Piet uitgereikt met daarop de tekst: “Unaniem verkozen. Bedankt voor je uitmuntende inzet en vaardigheden! Namens de Politiebond ANPV - Voor elkaar!"

Leen: “Er is een hoop gaande door de reorganisatie en het houdt ons logischerwijs allemaal bezig. Wij hebben deze nominatie in het leven geroepen om niet voorbij te gaan aan de vele zaken die juist wel goed gaan. Piet is een leidinggevende met oog voor de P-zorg. Uit de vele reacties blijkt dat dit hem al jaren siert. Iedere zomer zullen wij een leidinggevende in het zonnetje zetten en Piet is voor 2016 unaniem gekozen door de collega’s van de werkvloer, Eenheid breed en ongeacht of deze wel of niet lid van een politiebond is”. 

Piet werd in het bijzijn van zijn MT leden toegesproken en een aantal casussen en mooie momenten werden aangehaald. Zichtbaar verrast en vereerd sprak Piet zijn dank uit naar alle collega’s op de werkvloer. Piet: “Dit doet echt wel iets met mij als leidinggevende. Ik voel me dan ook zeer vereerd en kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Bedankt allemaal. Ook mijn dank aan de ANPV voor dit geweldige initiatief!”

 

De ANPV is lid van: